Häng med US Väst på julfest till sjöss!

Vad sägs om att åka båt, äta två julbord, gå på spa, shoppa i Taxfree och umgås med härliga kompisar? Läs vidare, detta vill du inte missa!

Lördag den 24 november tar vi tåget till Stockholm för att dygnskryssa med Viking Cinderella till Åland.

På båten finns aktiviteter för stora som små. US Väst har bokat plats på spaavdelningen där man kan bada i varma och kalla källor, basta och relaxa. Vi kommer även att schemalägga tid för shopping i den stora Taxfree-butiken där du kan handla massa billiga julklappar. Utöver detta äter vi två julbord!

De flesta kommer att få en egen hytt. Men för den som önskar finns det möjlighet att dela med någon då vi har några flerbäddshytter.

Vi kommer att vara hemma igen söndag den 25 november. Mer information om tider kommer efter din anmälan.

Ledsagare

Det kommer att finnas seende ledsagare med under hela helgen. Deras uppgift är att agera ögon. Vi tillhandahåller en ledsagare på fyra personer. Känner du dig tryggare med mer hjälp så går det bra att ta med en seende person. Den personen betalar dubbeldeltagaravgift.

Anmälan

Klart du ska med och fira jul till sjöss. Anmäl dig till kansliet via mail ombudsman@usvast.se eller ring 031-29 87 33 senast den 1 oktober. Du är först anmäld när du fått detta bekräftat.
När du anmäler dig så är det viktigt att vi får vetskap om eventuella allergier eller önskar någon annan anpassning. Det är viktigt att du har en giltigt ID-handling under resan.
Deltagaravgiften är 600 kr och sätts in i samband med din anmälan på bankgiro: 655 63 28, senast 1 oktober. Anmälan är bindande vilket innebär att du får betala dubbel deltagaravgift om du avanmäler dig efter sista anmälningsdag.
Notera att antalet platser är begränsat. Vi prioriterar medlemmar från US Väst, övriga sätts upp på en reservlista och meddelas plats den 2 oktober.